Je bent ingelogd op het besloten deel van BWV de Eem. Vraag of opmerking hierover? E-mail deze s.v.p. naar tci.[antispam].@bwvdeeem.nl . Dank je wel!


Reserveer boot en meer in het BRS (Boot Reserverings Systeem). Een boot reserveren gebeurt digitaal en kun je doen op een pc met toegang tot internet. Log in op het besloten gedeelte van de site BWV de Eem en leg je boot vast voor de gewenste periode waarop de boot nog beschikbaar is. Ook een ergometer of vergaderruimte reserveer je zo. Voordat je gebruik maakt van de gereserveerde boot of ander item, bevestig je dat op de vereniging. Met behulp van je persoonlijke tag log je in op het scherm in de hal en bevestig je je reservering.

Hieronder vind je verschillende handleidingen die je kunnen helpen bij het werken met het BRS. Voor de onervaren computergebruiker zijn er ook handleidingen over het werken met de schermen op de vereniging, een basiscursus werken met de muis en een handleiding hoe de site te benaderen en in te loggen. Stuur bij vragen of opmerkingen een emailbericht naar negnirevreser.[antispam].@bwvdeeem.nl

Ga naar de handleidingen